ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκανε τον Big Brother το αφεντικό! Έπιασε τον υπάλληλο του να κλέβει από το χρηματοκιβώτιο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκανε τον Big Brother το αφεντικό! Έπιασε τον υπάλληλο του να κλέβει από το χρηματοκιβώτιο

Τον έκλεβε επί δυο μήνες αρπάζοντας το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/05) από ιδιοκτήτη Αρτοποιείου της Επαρχίας Λευκωσίας, πως τους δυο τελευταίους μήνες χάνονταν χρήματα από το χρηματοκιβώτιο του, που βρίσκεται στο γραφείου του αρτοποιείου.

Όπως ανάφερε στην καταγγελία του ο ιδιοκτήτης του Αρτοποιείου, ο υπάλληλος του φέρεται να του απέσπασε το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης, ο υπάλληλος του απενεργοποιουσε το σύστημα παρακολούθησης και τον έκλεβε.

Ο ιδιοκτήτης ψυλλιάστηκε πως κάτι δεν πάει καλά και έβαλε στο χρηματοκιβώτιο λεφτά τα οποία ήταν φωτοτυπία θέτοντας τον υπό παρακολούθηση, ανακαλύπτοντας πως ο υπάλληλος του τον έκλεβε.

Ο υπάλληλος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Σε έρευνες που έγιναν στην οικία και στο αυτοκίνητο του ανευρέθηκε αριθμός χαρτονομισμάτων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE