Περισσότεροι από 100 οι νεκροί τζιχαντιστές σε επιδρομές στη Συρία

Περισσότεροι από 100 οι νεκροί τζιχαντιστές σε επιδρομές στη Συρία

Οι δυνάμεις της διεθνούς συμμαχίας και οι τουρκικές επιχειρήσεις κατέστρεψαν κτίρια και εγκαταστάσεις.

Στους 104 υπολογίζονται οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους που έχασαν τη ζωή τους στις επιχειρήσεις της διεθνούς συμμαχίας και τις επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού στη Συρία, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Sabah.

Από τις επιχειρήσεις καταστράφηκαν και επτά κτίρια, καθώς και τέσσερις εγκαταστάσεις πυρομαχικών, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές που επικαλείται η τουρκική εφημερίδα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα βλήματα του τουρκικού στρατού απάντησαν σε πυρά που εκτοξεύθηκαν στην τουρκική πόλη Κιλίς στα σύνορα με τη Συρία. 

Υπενθυμίζεται πως το Κιλίς πλήττεται συχνά από πυραύλους που εκτοξεύονται από τα συριακά εδάφη, τα οποία βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE