ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: Ο πατέρας των δραστών είχε κατηγορηθεί και εκείνος για απόπειρα στο παρελθόν!

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: Ο πατέρας των δραστών είχε κατηγορηθεί και εκείνος για απόπειρα στο παρελθόν!

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 24χρονος ο οποίος τραυματίστηκε μετά από την συμπλοκή που έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης 26/5 σε οικία στα Κάτω Πολεμίδια στη Λεμεσό.

Τα δυο αδέρφια φερόμενοι ως δράστες της απόπειρας φόνου ηλικίας 40 και 38 ετών τραυμάτισαν άλλα τρία άτομα όταν αυτά τους επισκέφθηκαν στο σπίτι τους για να λύσουν προσωπικές διαφορές.  Συγκεκριμένα όλα είχαν ξεκινήσει το απόγευμα της ίδιας μέρας όταν ο 40χρονος φέρεται να ξυλοκόπησε τον 24χρονο αρραβωνιαστικό της πρώην του.

Ακολούθως η 29χρονη τον επισκέφτηκε για να του ζητήσει εξηγήσεις για να καταφθάσουν λίγο αργότερα ο 24χρονος σύντροφος της με άλλα δυο άτομα. Τα αίματα άναψαν με τον 40χρονο να αρπάζει το κυνηγητικό όπλο και να τους πυροβολεί ενώ ο αδερφός του, τους επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο.

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΕΜΕΣΟΣ: Γεμάτο αίματα και σφαιρίδια το σπίτι – Χρησιμοποίησαν κυνηγετικό όπλο και κουζινομάχαιρο οι δράστες

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», ο πατέρας των δυο φερόμενων δραστών ο οποίος διαμένει στην ίδια οικία με τον 40χρονο δεν έπρεπε να έχει στην κατοχή του το κυνηγετικό όπλο. Αυτό διότι, στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί ο ίδιος επίσης για απόπειρα φόνου, ενός ηλικιωμένου στο χωριό Καμινάρια. Το δικαστήριο όμως τον αθώωσε λόγω αμφιβολιών.

Και τα δυο πρόσωπα θεωρούνται ως άτομα ψυχικά ασταθείς με πολλές καταγγελίες εις βάρος τους.

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Γυναίκα είναι η αιτία – Υπήρξε επεισόδιο μεταξύ τους προηγουμένως

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερις άντρες μπήκαν σε σπίτι οικογένειας και επιτέθηκαν σε δυο αδέλφια! Ποια η κατάσταση των τραυματιών

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα στη Λεμεσό! Αποκλείστηκε η σκηνή – Υπάρχουν τραυματίες

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: Ο πρώην της ξυλοκόπησε το απόγευμα τον αρραβωνιαστικό της - Oι λεπτομέρειες της επίθεσης (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top