Συμμορφώθηκε η Ελένη Θεοχάρους – Πήρε εξιτήριο και μιλά για την περιπέτεια της

Συμμορφώθηκε η Ελένη Θεοχάρους – Πήρε εξιτήριο και μιλά για την περιπέτεια της

Εξιτήριο από το ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν πήρε η Πρόεδρος του Κινήματος «Αλληλεγγύης» Ελένη Θεοχάρους.

Επιμέλεια: Χριστιάνα Τσαγγάρη  

Καλά στην υγεία της είναι η Ελένη Θεοχάρους. Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη , (25/5)  εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο με πόνους στο στήθος. Αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, κρατήθηκε για νοσηλεία σε θάλαμο του καρδιολογικού τμήματος.

Δυο μέρες μετά πήρε εξιτήριο και μοιράζεται την περιπέτεια της με τον κόσμο. Συγκεκριμένα έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Αγαπητοί Φίλοι, είχα ένα ιατρικό πρόβλημα που με κράτησε στο νοσοκομείο για δύο μέρες. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την συμπαράσταση σας. Να ακούτε τους γιατρούς, αυτοί ξέρουν. Κάτι που δεν έκανα εγώ. Τώρα όμως συμμορφώθηκα!»

Yπευνθυμίζουμε ότι εκτός από πολιτικός είναι και η ίδια γιατρός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE