Ηθοποιός «καταξοδεύτηκε» στην προεκλογική του ως υποψήφιος βουλευτής! Μάθετε το «υπέρογκο» ποσό!

Ηθοποιός «καταξοδεύτηκε» στην προεκλογική του ως υποψήφιος βουλευτής! Μάθετε το «υπέρογκο» ποσό!

Δεν κατάφερε να μπει στην Βουλή της Κύπρου και όμως το Υπουργείο Εσωτερικών του ζήτησε να υποβάλει την έκθεση με τα εξοδα της προεκλογικής του εκστρατείας, κι αυτός τα ανάρτησε στα social media.

Ο Κώστας Βήχας έδωσε τη δική του μάχη στις Βουλευτικές 2016 ωε υποψήφιος αριστίνδην υποψήφιος του Δημοκρατικού κόμματος στην επαρχία της Λεμεσού.

Ο πρωταγωνιστής δυστυχώς δεν κατάφερε να εκλεγεί και υπάρχει και λόγος, μιας και έχει ξοδέψει μόνο €13 ευρώ για την προεκλογική του εκστρατεία, την στιγμή που οι άλλοι υποψήφιοι ξόδεψαν χιλιάδες ευρώ σε συγκεντρώσεις, δείπνα και βαρύγδουπες εκστρατείες. 

Και για να ακριβολογούμε τα €13 ήταν μικτα, με φωτοτυπίες του θεατρου.

«Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ) ....Μου ζητούν να υποβάλω έκθεση με τα εξοδα , της προεκλογικής μου εκστρατείας 1. απόδειξη εξόδων 2.Ενορκη καταθεση στο Δικαστήριο 3.κατάθεση Επαρχιακή Διοίκηση 4.Δημοσίευση στοιχείων σε δύο ημερήσιες εφημερίδες η σε ιστοσελίδα.........και για να μην σας κουραζω ολα τα ΕΞΟΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 13 ευρώ μικτά με Φωτοτυπίες του Θεατρου.....σας ευχαριστω...».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE