Η στόχευση για τελική κατάσβεση του ELA εντός του 2017 ξεκαθαρίζει η Τράπεζα Κύπρου

Η στόχευση για τελική κατάσβεση του ELA εντός του 2017 ξεκαθαρίζει η Τράπεζα Κύπρου

Η Τράπεζα Κύπρου ξεκαθάρισε την Πέμπτη, (26/5) με αφορμή αναφορές που έγιναν χτες σε τηλεοπτική εκπομπή από στέλεχος της, ότι η στόχευση για τελική κατάσβεση του ELA είναι εντός του 2017.

Σε διευκρινιστική ανακοίνωση που εξέδωσε σε σχέση με τις αναφορές του στελέχους της, η ΤΚ διευκρινίζει ακόμη ότι τέθηκε σε διαδικασία εξυγίανσης μετά από σχετικές αποφάσεις του Μαρτίου 2013 και πως με βάση την σχετική απόφαση του Eurogroup, ανάμεσα σε άλλα, υλοποιήθηκε η ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας Κύπρου μέσω των προνοιών διάσωσης με ίδια μέσα (bail-in) των ανασφάλιστων καταθετών, μετόχων και άλλων πιστωτών της.
 
Διευκρινίζει επίσης ότι η πρόθεση για εισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και η ενδεχόμενη συμπερίληψη στους δείκτες FTSE UK (σε περίπτωση που πληρούνται τα απαιτούμενα κριτήρια), όπως έχει ανακοινωθεί,  στοχεύει στην ενίσχυση της προβολής του Συγκροτήματος και στην εμπορευσιμότητα της μετοχής του.

Τέλος διευκρινίζεται ότι η Τράπεζα δεν προβαίνει σε καμία πρόβλεψη αναφορικά με την μελλοντική αξία της μετοχής της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE