Αποχωρεί από το «Μπρούσκο» λόγω διαφωνιών! Τι δηλώνει ο δημοφιλής ηθοποιός

Αποχωρεί από το «Μπρούσκο» λόγω διαφωνιών! Τι δηλώνει ο δημοφιλής ηθοποιός

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την τηλεοπτική σειρά «Μπρούσκο» λόγω διαφωνιών με τη σεναριογράφο γνωστοποίησε ο Έλληνας ηθοποιός.

«Τελικά αποχωρώ από το “Μπρούσκο”, καθώς υπήρξαν διαφωνίες με τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου σε πολλά κρίσιμα και καίρια σημεία σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του ρόλου. Θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσω από τη σειρά και ένιωθα ότι ολοκληρώθηκε ο ρόλος μου.

Από εκεί και πέρα αισθανόμουν την ανάγκη να κάνω διαφορετικά πράγματα μετά από τρία χρόνια… Ήταν καθαρά θέμα του σεναρίου. Δηλαδή με την εξέλιξη του ρόλου και των ιστοριών!. Είχαμε πολύ διαφορετικές απόψεις, οπότε ό,τι δεν μπορεί να διορθωθεί, καλύτερα να λύνεις την όποια συνεργασία όμορφα και ωραία και να συνεχίζεις», αποκάλυψε στο TiVi Σίριαλ ο Ανδρέας Βουγιούκας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.