Ευχάριστα νέα για την Ελένη Θεοχάρους

Ευχάριστα νέα για την Ελένη Θεοχάρους

Εξιτήριο αναμένεται να λάβει αύριο η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους, η οποία διακομίστηκε στο Απολλώνειο Νοσοκομείο Λευκωσίας, λίγο μετά τις 14:00 την Τετάρτη 25/5, με συμπτώματα προκάρδιου άλγους.

Σε νεότερη ανακοίνωσή του, το Κίνημα Αλληλεγγύης αναφέρει ότι διενεργήθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές και εργαστηριακές εξετάσεις, κατά τις οποίες κρίθηκε σκόπιμη η διενέργεια *καθετηριασμού καρδίας.

“Η αγγειογραφία στεφανιαίων αγγείων δεν έδειξε σημαντικά παθολογικά ευρήματα”, προσθέτει η ανακοίνωση.

Η κ. Θεοχάρους θα παραμείνει απόψε στο Απολλώνειο Νοσοκομείο για παρακολούθηση και αναμένεται αύριο Πέμπτη 26/5 θα πάρει εξιτήριο.

*Ο καρδιακός καθετηριασμός είναι μια μέθοδος εξέτασης της καρδιάς. Κατά την διάρκεια αυτής της εξέτασης ο γιατρός μπορεί να μετρήσει τις πιέσεις μέσα στην καρδιά, να φωτογραφήσει τις αρτηρίες της καρδιάς και να βγάλει συμπεράσματα για το πόσο καλά λειτουργεί η καρδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE