Κουνάει το δάχτυλο ο Ακιντζί: «Είναι λάθος η μη παραμονή στο τραπέζι των συνομιλιών, δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο»

Κουνάει το δάχτυλο ο Ακιντζί: «Είναι λάθος η μη παραμονή στο τραπέζι των συνομιλιών, δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο»

Στην Αθήνα ταξίδεψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, μετά από το διπλωματικό επεισόδιο που προκλήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ενδέχεται να τινάξει τις συνομιλίες στον αέρα.

Ο Πρόεδρος αποχώρησε από το επίσημο δείπνο στην Κωνσταντινούπολη, εξαιτίας της απρόσμενης παρουσίας σε αυτό του Μουσταφά Ακιντζί, ενώ φαίνεται να παγώνουν και οι διαπραγματεύσεις κάτι που δεν άρεσε στον Τ/κ ηγέτη.

Τι απάντησε στο Twitter:

Είναι λάθος η μη παραμονή στο τραπέζι των συνομιλιών, σύμφωνα με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί.

"Είναι μεγάλο λάθος η μη παραμονή στο τραπέζι (των συνομιλιών). Η Κύπρος, με τέτοιες συμπεριφορές, δεν έχει άλλο χρόνο να χάσει" έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Ακιντζί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE