ΕΔΕΚ: «Ομόφωνη απόφαση για κατάθεση υποψηφιότητας Μ.Σιζόπουλου για Προεδρία της Βουλής»

ΕΔΕΚ: «Ομόφωνη απόφαση για κατάθεση υποψηφιότητας Μ.Σιζόπουλου για Προεδρία της Βουλής»

Σήμερα Tετάρτη (25/5) η Πολιτική Γραμματεία της ΕΔΕΚ ομόφωνα αποφάσισε να εισηγηθεί στο Πολιτικό Γραφείο το οποίο θα συνέλθει την Παρασκευή (27/5), την κατάθεση της υποψηφιότητάς του Προέδρου του Κόμματος στην Προεδρία της Βουλής κατά την πρώτη συνεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Στη σημερινή (25/5) συνεδρία της Πολιτικής Γραμματείας συζητήθηκε επίσης το θέμα της παραίτησης των δύο Αντιπροέδρων, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, έγινε έκκληση ανάκλησης για να υπάρχει συλλογική διαχείριση των προβλημάτων και ενωτική συσπείρωση. Η έκκληση έγινε αποδεκτή από την Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Μαρία Βασιλειάδου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE