ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη Νομική Υπηρεσία η υπόθεση του 14χρονου που ξυλοφόρτωσε τον συμμαθητή του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη Νομική Υπηρεσία η υπόθεση του 14χρονου που ξυλοφόρτωσε τον συμμαθητή του

Εναντίον του 14χρονου εξετάζονται τα αδικήματα της επίθεσης και της πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

Στην παρουσία των γονιών του κατηγορήθηκε γραπτώς ο 14χρονος μαθητής, που φέρεται να ξυλοφόρτωσε συμμαθητή του την περασμένη εβδομάδα σε γυμνάσιο της Λεμεσού, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να χρειαστεί να νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας μετά από ανάρτηση του θύματος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο ζητούσε από τον Υπουργό Παιδείας να τον συνοδεύσει πίσω στο σχολείο, όταν θα έπαιρνε εξιτήριο από το Νοσοκομείο.

Την Τρίτη (24/05) ο μαθητής επέστρεψε στο σχολείο του, συνοδευόμενος από τη μητέρα του και ομάδα μοτοσικλετιστών που τάσσονται ενάντια στη βία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 14χρονου εξετάζονται τα αδικήματα της επίθεσης και της πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και ήδη ο φάκελος έχει συμπληρωθεί και προωθηθεί στη Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.