ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη Νομική Υπηρεσία η υπόθεση του 14χρονου που ξυλοφόρτωσε τον συμμαθητή του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη Νομική Υπηρεσία η υπόθεση του 14χρονου που ξυλοφόρτωσε τον συμμαθητή του

Εναντίον του 14χρονου εξετάζονται τα αδικήματα της επίθεσης και της πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

Στην παρουσία των γονιών του κατηγορήθηκε γραπτώς ο 14χρονος μαθητής, που φέρεται να ξυλοφόρτωσε συμμαθητή του την περασμένη εβδομάδα σε γυμνάσιο της Λεμεσού, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να χρειαστεί να νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας μετά από ανάρτηση του θύματος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο ζητούσε από τον Υπουργό Παιδείας να τον συνοδεύσει πίσω στο σχολείο, όταν θα έπαιρνε εξιτήριο από το Νοσοκομείο.

Την Τρίτη (24/05) ο μαθητής επέστρεψε στο σχολείο του, συνοδευόμενος από τη μητέρα του και ομάδα μοτοσικλετιστών που τάσσονται ενάντια στη βία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 14χρονου εξετάζονται τα αδικήματα της επίθεσης και της πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και ήδη ο φάκελος έχει συμπληρωθεί και προωθηθεί στη Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερντογάν: «Δεν έχω οποιαδήποτε πρόθεση να επισκεφθώ τη «νότια» Κύπρο»

Ερντογάν: «Δεν έχω οποιαδήποτε πρόθεση να επισκεφθώ τη «νότια» Κύπρο»

«Δεν έχω οποιαδήποτε πρόθεση να επισκεφθώ τη νότια Κύπρο», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ερωτηθείς σε σχέση με δήλωση, σύμφωνα με τους Τούρκους δημοσιογράφους, του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, ότι θα τον προσκαλούσε να επισκεφθεί την Κυπριακή Δημοκρατία κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ. Ο Τούρκος Πρόεδρος επανέλαβε ακόμη τη στήριξή του σε λύση "δυο κρατών" στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE