Έσκασε νέα «βόμβα» στο Δήμο Λάρνακα: Συνελήφθη ο Λευτέρης Εμπεδοκλής

Έσκασε νέα «βόμβα» στο Δήμο Λάρνακα: Συνελήφθη ο Λευτέρης Εμπεδοκλής

Στην σύλληψη του Δημοτικού Γραμματέα του Δήμου Λάρνακας Λευτέρη Εμπεδοκλή προχώρησε στις 25/5 το ΤΑΕ Λάρνακας.

Η Αστυνομία την Τετάρτη (25/05) συνέλαβε τον Δημοτικό Γραμματέα του Δήμου Λάρνακας Λευτέρη Εμπεδοκλή, ηλικίας 55 χρόνων,  για διευκόλυνση ανακρίσεων που διεξάγει σχετικά με καταγγελίες μεταξύ των οποίων κλοπής από δημόσιο λειτουργό, δεκασμό, απόσπαση από δημόσιο λειτουργό και διαφθορά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία επιχειρηματίας που διατηρεί κέντρο διασκέδασης στην παραλία Μακένζη στη Λάρνακα και διαμένει στο εξωτερικό, κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι λόγω παρανομιών που υπήρχαν στο υποστατικό του, έδωσε στον Δημοτικό Γραμματέα Λάρνακας το ποσό των 35 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά, με σκοπό να διευθετήσει το θέμα.

Ωστόσο η Αστυνομία που τις τελευταίες ημέρες διεξήγαγε έρευνες στο Δημοτικό Μέγαρο Λάρνακας, δεν εντόπισε να κατατέθηκε οποιοδήποτε ποσό στα ταμεία του Δημαρχείου ούτε υπήρχε αίτηση, ή έγινε οποιαδήποτε διαδικασία προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα των παρανομιών, όπως υποστήριξε ο επιχειρηματίας στην καταγγελία του.

Ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας συνελήφθη το πρωί στο γραφείο του στο Δημοτικό Μέγαρο και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

Στον στόχο της Κυβέρνησης να υπάρχει παροχή υπηρεσιών Παιδείας και Υγείας σε όλες τις κοινότητες της Κύπρου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Νεόφυτου Ροδινού, στην κοινότητα της Ποταμιούς, της επαρχίας Λεμεσού, την οποία για πρώτη φορά επισκέπτεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας