ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Ποινικοί ανακριτές θα διεξάγουν έρευνα για τα ακριβή γεγονότα

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Ποινικοί ανακριτές θα διεξάγουν έρευνα για τα ακριβή γεγονότα

Σε έρευνα από ανεξάρτητους ποινικούς ερευνητές προσανατολίζεται ο Γενικός Εισαγγελέας για την οικογενειακή τραγωδία της Ορόκλινης, λόγω του νεκρού Αιγύπτιου από πυρά Αστυνομικού.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδα «Φιλελεύθερος» την Τρίτη (24/05) αναμένεται να διαταχτεί έρευνα εκτός Αστυνομίας για την υπόθεση του 41χρονου Αιγύπτιου που μαχαίρωσε στο μάγουλο το 16 μηνών αγοράκι του ενώ έπεσε νεκρός από τα πυρά Αστυνομικού.

Η Αστυνομία έχει απόστειλε από το περασμένο Σάββατο (21/05) έκθεση γεγονότων στον Γενικό Εισαγγελέα για τα όσα διαδραματίστηκα στο διαμέρισμα της Ορόκλινης.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η ποινική έρευνα θα διεξαχθεί ανεξάρτητα από τη θανατική ανάκριση που θα γίνει στο δικαστήριο στη Λάρνακα ώστε να διαφανεί κατά πόσο για το θάνατο του 41χρονου φταίει οποιοσδήποτε.

Μάλιστα δεν αποκλείεται η έρευνα να διεξαχθεί από άτομα που βρίσκονται στον εγκεκριμένο κατάλογο της Ανεξάρτητης Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας. 

Διαβάστε ακόμη: OΡΟΚΛΙΝΗ: Έτοιμος να έσφαζε το παιδί του - Θα το πετύχαινε στην καρωτιδα! Σενάριο από ταινία η απόδραση της μητέρας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE