Παρελθόν από την FIFA ο οικονομικός Διευθυντής - Του έδωσαν τα παπούτσια στο χέρι

Παρελθόν από την FIFA ο οικονομικός Διευθυντής - Του έδωσαν τα παπούτσια στο χέρι

Μετά από 13 χρόνια στην Οικονομική Διεύθυνση της FIFA, ο Μάρκους Κάτνερ απολύθηκε.

Ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου δεν κατηγορείται για κάποια εγκληματική δραστηριότητα.

Η ανακοίνωση της άμεσης απόλυσής του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, όμως σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να βρέθηκαν στοιχεία παραβατικής συμπεριφοράς.

Ο Μάρκους Κάτνερ φέρεται να εισέπραξε από το 2008 έως το 2014 εκατομμύρια δολάρια ως μπόνους, χωρίς όμως να δικαιολογούνται αυτές οι πληρωμές.

Η επιτροπή ηθικής της FIFA αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα εναντίον του Γερμανού παράγοντα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE