Παρελθόν από την FIFA ο οικονομικός Διευθυντής - Του έδωσαν τα παπούτσια στο χέρι

Παρελθόν από την FIFA ο οικονομικός Διευθυντής - Του έδωσαν τα παπούτσια στο χέρι

Μετά από 13 χρόνια στην Οικονομική Διεύθυνση της FIFA, ο Μάρκους Κάτνερ απολύθηκε.

Ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου δεν κατηγορείται για κάποια εγκληματική δραστηριότητα.

Η ανακοίνωση της άμεσης απόλυσής του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, όμως σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να βρέθηκαν στοιχεία παραβατικής συμπεριφοράς.

Ο Μάρκους Κάτνερ φέρεται να εισέπραξε από το 2008 έως το 2014 εκατομμύρια δολάρια ως μπόνους, χωρίς όμως να δικαιολογούνται αυτές οι πληρωμές.

Η επιτροπή ηθικής της FIFA αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα εναντίον του Γερμανού παράγοντα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE