Ελένη Θεοχάρους: «Δεν εξαπατήσαμε κανένα - Εκχυδαϊσμός να λένε ότι το κάνω για τα λεφτά»

Ελένη Θεοχάρους: «Δεν εξαπατήσαμε κανένα - Εκχυδαϊσμός να λένε ότι το κάνω για τα λεφτά»

H Ελένη Θεοχάρους μετά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν για την απόφασή της να διατηρήσει τη θέση της στην Ευρωβουλή, δίνει τις δικές της απαντήσεις μέσω δηλώσεών της στο ThemaOnline.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δεν είναι με πόσους ψήφους μπαίνεις στη Βουλή...» λέει ο αντικαταστάτης της Ελένης Θεοχάρους

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Aπαντά σε όλους όσοι εξαπέλυσαν πυρά εναντίον της, για την απόφαση της να μείνει στην Ευρωβουλή και να αφήσει τη θέση, την οποία κατέβαλε στις Βουλευτικές Εκλογές, η Ελένη Θεοχάρους.

Η κυρία Θεοχάρους μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ToThemaonline είπε: «Δεν είμαι υπόλογος σε κανένα να δίνω εξηγήσεις. Είναι εκχυδαϊσμός να λένε ότι όλα τα κάνω για προσωπικά οφέλη. Δεν μπορεί κανένας να προτάσσει τις ανασφάλειες του».

Τόνισε επίσης ότι «δεν ξεγελάσαμε, ούτε εξαπατήσαμε κανένα. Αυτοί που με ψήφισαν γνώριζαν από προηγουμένως ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να παραμείνω στην Ευρωβουλή. Κριτική κάνουν άνθρωποι που δεν με ψήφισαν.»

«Το είχα ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι στόχος ήταν να στηρίξω το Κίνημα. Κρίναμε ωστόσο να δούμε τις εξελίξεις και μετά να λάβουμε την απόφαση», πρόσθεσε.

«Παραμένω Πρόεδρος του Κινήματος και θα έχω τον έλεγχο από τις Βρυξέλλες, εξάλλου τις μισές ημέρες της εβδομάδας θα είμαι Κύπρο, και εκτός από την Ευρώπη δεν θα πηγαίνω αποστολές  αλλού στο εξωτερικό. Υπάρχει επταμελής επιτροπή με επικεφαλής τους  τρεις Βουλευτές, που θα εξετάζουν τα θέματα της Βουλής, ακολουθώντας τις θέσεις του Κινήματος σε συνεννόηση μαζί μου», κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE