Πρώτη παραίτηση από την ΕΔΕΚ μετά τις εκλογές

Πρώτη παραίτηση από την ΕΔΕΚ μετά τις εκλογές

Παραίτηση ανακοίνωσε ο Β' Αντιπρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Θεοδώρου .

Την παραίτηση του από τη θέση του Β` Αντιπροέδρου στο Κ.Σ ΕΔΕΚ ανακοίνωσε ο Μαρίνος Θεοδώρου με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο Μαρίνος Θεοδώρου ο οποίος ήταν υποψήφιος στην Επαρχία Λευκωσίας έγραψε μεταξύ άλλων «Επειδή στη ζωή μου έμαθα πάντα ότι τα αξιώματα συνεπάγονται και ευθύνες αναλαμβάνω το μερίδιο που μου αναλογεί για την αποτυχία του κόμματος να πείσει για τις θέσεις του και έτσι παραιτούμαι από τη θέση του Β` Αντιπροέδρου».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Νίκος Αναστασιάδης: Το ηχηρό μήνυμα των καλπών, το «ηθικό έρισμα» του ΔΗΣΥ και το πρόωρο φάντασμα των Προεδρικών

Ξεκάθαρα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, έστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με παρέμβαση του στο κρατικό ραδιόφωνο, την ώρα που το πολιτικό σκηνικό βρίσκεται σε αναβρασμό μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της περασμένης Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE