Με το μάθημα της χημείας συνεχίζονται οι Παγκύπριες Εξετάσεις

Με το μάθημα της χημείας συνεχίζονται οι Παγκύπριες Εξετάσεις

Με βάση τις αιτήσεις των υποψηφίων για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2016, σύμφωνα με το Υπουργείο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, στο μάθημα της χημείας αναμένεται να παρακαθίσουν 848 υποψήφιοι.

Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των Παγκύπριων Εξετάσεων 2016, αύριο οι υποψήφιοι θα παρακαθίσουν στο μάθημα της Πληροφορικής, των Αρχαίων Ελληνικών και των Μαθηματικών 4ωρο Τ.Σ. (Θ.Κ.), την Τετάρτη 25 Μαΐου θα παρακαθίσουν στο Ελεύθερο – Προοπτικό Σχέδιο και στο μάθημα της Τεχνολογίας Τ.Σ (Π.Κ.) Ι, την Πέμπτη 26 Μαΐου θα παρακαθίσουν στο μάθημα της Τεχνολογίας Τ.Σ. (Θ.Κ.)Ι, των Ιταλικών και των Ισπανικών και την Παρασκευή 27 Μαΐου θα παρακαθίσουν στο μάθημα των Μαθηματικών Κ.Κ. .

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE