Έσκασε η πρώτη εκλογική «βόμβα»! Εκτός Βουλής ο Μαρίνος Σιζόπουλος;

Έσκασε η πρώτη εκλογική «βόμβα»! Εκτός Βουλής ο Μαρίνος Σιζόπουλος;

Και όμως ενώ είναι Πρόεδρος κόμματος ο Μαρίνος Σιζόπουλος δεν κατάφερε να εκλεγεί Βουλευτής.

Ο κ. Σιζόπουλος φαίνεται  ότι «πληρώνει» τα απογοητευτικά ποσοστά της ΕΔΕΚ στη Λεμεσό όπου εξασφάλισε το κόμμα μόλις 4,29%  με αποτέλεσμα να μην εκλέγει κανένα Βουλευτή.

Η απόφαση να κατέλθει υποψήφιος στη πόλη όπου πολιτεύεται εδώ και πολλά χρόνια, έφερε τον Μαρίνο Σιζόπουλος εκτός κοινοβουλίου, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στην ΕΔΕΚ

Σε παγκύπρια βάση το κόμμα έλαβε ποσοστό 6,18% αισθητά μειωμένο από τις προηγούμενες Βουλευτικές εκλογές του 2011

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

S&P: Επαναβεβαίωσαν την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στη βαθμίδα Α -  «Ισχυρή και έμπρακτη ψήφος εμπιστοσύνης»

S&P: Επαναβεβαίωσαν την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στη βαθμίδα Α - «Ισχυρή και έμπρακτη ψήφος εμπιστοσύνης»

Ο διεθνής οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης "Standard & Poor’s" επαναβεβαίωσε την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στην βαθμίδα "Άλφα πλην", διατηρώντας θετική την προοπτική της.

BEST OF TOTHEMAONLINE