LIFESTYLE

Καλοκαιρινή η Θεοχάρους στην κάλπη! Ποια γυναίκα - αγωνίστρια τη συνόδευε; VIDEO

Καλοκαιρινή η Θεοχάρους στην κάλπη! Ποια γυναίκα - αγωνίστρια τη συνόδευε; VIDEO

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη έριξε την ψήφο της ντυμένη στα πράσινα, έχοντας στο πλευρό της μια γυναίκα σύμβολο για την ίδια...

Η Ελένη Θεοχάρης ψήφισε την Κυριακή, 22/5, για πρώτη φορά ως η Πρόεδρος ενός κόμματος. Με καλοκαιρινή διάθεση και θετικότητα, βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο ντυμένη στα πράσινα, στέλνοντας προς πάσα κατεύθυνση τα μηνυματά της, ακόμα και με την ενδυματολογική της επιλογή.

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί η Ελένη Θεοχάρους περίμενε μια κυρία καρτερικά να ψηφίσει και αυτή δεν είναι άλλη από την μητέρα της, την οποία έχει πάντοτε μαζί της. 

Η μητέρα της Ελένης Θεοχάρους είναι 82 ετών και πρόκειται για μια γυναίκα η οποία υπήρξε αγωνίστρια της ΕΟΚΑ. Όπως μάθαμε, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, όταν μιλά για την μάνα της την αποκαλεί «Λεβεντιά Καμαρωτή». Τόσο η μητέρα, όσο και ο πατέρας της ήταν ευγενείς πατριώτες. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο πατέρας της υπήρξε καταζητούμενος, αντάρτης και φυλακισμένος ως αγωνιστής…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top