ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα διάρρηξη κατοικίας με θύμα διευθυντή εταιρείας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα διάρρηξη κατοικίας με θύμα διευθυντή εταιρείας

Νέο θύμα διαρρηκτών που δρουν συστηματικά στην Λεμεσό, 68χρονος διευθυντής εταιρείας, κάτοικος της περιοχής Ζακακίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, οι δράστες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι που βρίσκεται στο Ζακάκι, παραβιάζοντας το συρόμενο αλουμίνιο παράθυρο της κουζίνας με αιχμηρό αντικείμενο.

Μέσα σε λίγα λεπτά οι δράστες κατάφεραν να φύγουν έχοντας στην κατοχή τους ακριβά ρολόγια αξίας 31.000 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 2.300 ευρώ και άλλα αντικείμενα. Επίσης εγκαταλείποντας την σκηνή, δεν παρέλειψαν να περιλάβουν στα κλοπιμαία και ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό κοντά στα 280 ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Η διάρρηξη όπως υπολογίζεται, έγινε στο τρίωρο 8:00 – 11:00 το βράδυ της Παρασκευής (20/5), την ώρα που οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν. Δεν αποκλείεται οι κλέφτες να ήξεραν εκ των προτέρων που χτυπούσαν  και τι θα μπορούσαν να αποκομίσουν. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE