Ευριδίκη: Γιατί χώρισε με τον Δημήτρη Κοργιαλά; Ποια η σχέση τους σήμερα;

Ευριδίκη: Γιατί χώρισε με τον Δημήτρη Κοργιαλά; Ποια η σχέση τους σήμερα;

Για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Κοργιαλά μίλησε η Ευριδίκη, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Το ότι σταμάτησε η επαγγελματική συνεργασία με τον Δημήτρη Κοργιαλά δεν έχει να κάνει με τον χωρισμό. Από πέρυσι που άρχισα να δουλεύω πάνω στο καινούριο υλικό, δούλευα κυρίως πάνω σε δικά μου κομμάτια και άκουγα και τραγούδια φίλων που είχαμε πει ότι κάποια στιγμή θα συνεργαστούμε. Υπήρχε δηλαδή αυτό στο μυαλό μου ότι θα κάνω μία δουλειά χωρίς τον Δημήτρη γιατί είχαμε κάνει πολλά πράγματα μαζί. 

Δεν ξέρω αν θα ζητούσα τη γνώμη του για κάποιο τραγούδι ή για κάποιο επαγγελματικό βήμα γιατί δεν υπάρχει λόγος να το κάνω, δηλαδή, ούτε στον Γιώργο στέλνω ας πούμε τα τραγούδια μου, σπάνια θα το κάνω»

Αν δεν είμαι καλά σε μία σχέση και αν βλέπω ότι σε αυτή τη σχέση επειδή ακριβώς δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που λέμε χημεία, βγάζει ο καθένας τελικά το χειρότερο εαυτό του άλλου, πρέπει να σταματάς. Για να αποφασίσω να χωρίσω, αυτό συνέβη και στη δική μου περίπτωση. Πολλά χρόνια. Μου παίρνει λίγο χρόνο εμένα. Είμαι και εγωίστρια, δεν μου αρέσει να παραδέχομαι ότι απέτυχα σε κάτι ή ότι έκανα λάθος επιλογή. Αλλά όταν βλέπω ότι αυτή η επιλογή η λάθος με κάνει δυστυχισμένη, δεν γίνεται», είπε στο Celebrity Life Game η ίδια.

Πηγη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE