ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε νεκρή σε χωράφι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε νεκρή σε χωράφι

Νεκρή σε χωράφι εντοπίστηκε η γυναίκα που αναζητείτο από το πρωί της Πέμπτης (19/05).

Ο λόγος για την 79χρονη που διέμενε στο χωριό Μονάγρι της επαρχίας Λεμεσού και είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο. 

Τελικά εντοπίστηκε από μέλη της αστυνομικής δύναμης σε χωράφι ανατολικά του χωριού Μονάγρι, κοντά στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, σε απόσταση περίπου ένα χιλιόμετρο από την οικία της.

Διαβάστε ακόμη: ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια 79χρονης που εξαφανίστηκε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE