Η μεγάλη επιστροφή του Μυλωνά στην εκπομπή του – Πέρσα: «Την περίμενα πώς και πώς αυτή τη στιγμή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεγάλη επιστροφή του Μυλωνά στην εκπομπή του – Πέρσα: «Την περίμενα πώς και πώς αυτή τη στιγμή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υποψήφιος βουλευτής πλέον της Συμμαχίας Πολιτών στη Λεμεσό, Παύλος Μυλωνάς επέστεψε στην εκπομπή που αγάπησε και αγαπήθηκε ως δημοσιογράφος απέναντι από την μέχρι πρότινος συμπαρουσιάστρια του Πέρσα Σιάσσιου.

Ο Παύλος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα ανάμικτα συναισθήματα που ένιωθε λέγοντας χαρακτηριστικά στην Πέρσα: «Τώρα ότι θα μου ‘παιρνες συνέντευξη ως υποψήφιος εγώ δεν θα το πίστευα ποτέ μου πριν από λίγο καιρό αλλά θα το κάνουμε και αυτό…», με την Πέρσα να μην μπορεί να συγκρατήσει αρχικά το χαμόγελο της λέγοντας του «περίμενα πως και πως αυτή την ώρα πρέπει να το παραδεχτώ».

Στην πρώτη του συνέντευξη λοιπόν στα γνώριμα του λημέρια ο Παύλος με την ειλικρίνεια που τον διακατέχει «ανακρίθηκε» από την Πέρσα μιλώντας για όλους και για όλα.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE