Πέρασε στα live του X-Factor ο «καφετζής» που βλέπαμε στο Sigma»!

Πέρασε στα live του X-Factor ο «καφετζής» που βλέπαμε στο Sigma»!

Άφησε τους «καφέδες», την Στάλω (αγαπημένη του στη σειρά) τις τηλεοπτικές κάμερες και την Κύπρο και άνοιξε τα φτερά του για το μεγαλύτερο μουσικό σόου στην Ελλάδα με στόχο να αναδείξει το ταλέντο του.

Κατάφερε να αποδείξει ότι εκτός από πολύ καλός ηθοποιός διαθέτει και μια ωραία φωνή που τον οδήγησε στα live του X-Factor παρέα με το συγκρότημα που δημιούργησε ο Θοδωρής Μαραντίνης με το όνομα «Αυτοί και Αυτή».

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Γρηγορίου που την φετινή τηλεοπτική χρονιά συμμετείχε στην σειρά του Sigma «Λόγια του αέρα» υποδυόμενος τον «Πάμπο» , καφετζή στο κανάλι Pompos Tv.

Μπορεί η σειρά να ολοκληρώθηκε πρόωρα, ωστόσο ο Παναγιώτης δεν πτοήθηκε καθόλου. Συμμετείχε στα auditions του Χ-Factor, πέρασε στους 50 καλύτερους και συνάντησε στο δρόμο του άλλους 4 πολύ καλούς τραγουδιστές με τους οποίους «ενώθηκε» και δημιούργησαν το συγκρότημα «Αυτοί και Αυτή».

Ο Παναγιώτης με το αστείρευτο χιούμορ και την θετική ενέργεια που τον διακρίνει, κατάφερε μαζί με την ομάδα του να κερδίσουν την τελευταία καρέκλα στο chair Challenge και να αναγκάσουν τους κριτές να τους χειροκροτήσουν!

Δείτε το βίντεο της εμφάνισης τους:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.