Λευκωσία: Αδιανόητο! Πυροβόλησε σκύλο επειδή τον θεώρησε υπεύθυνο για τα περιττώματα στην αυλή του - Ποινή χάδι

Λευκωσία: Αδιανόητο! Πυροβόλησε σκύλο επειδή τον θεώρησε υπεύθυνο για τα περιττώματα στην αυλή του - Ποινή χάδι

Σε φυλάκιση 45 ημερών και πρόστιμο 500 ευρώ σε 66χρονο με τριετή αναστολή υπέβαλε το Επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης την Παρασκευή 20/5 η αδελφή της ιδιοκτήτριας καθώς έπαιρνε βόλτα τον σκύλο της έξω από το σπίτι του κατηγορούμενου, ο εν λόγω κύριος απρόκλητα πρόταξε το αεροβόλο όπλο του και πυροβόλησε τον σκύλο της καθώς τον θεώρησε υπεύθυνο για τα περιττώματα στην αυλή του.

Ως αποτέλεσμα του πυροβολισμού o σκύλος τραυματίστηκε και αιμορραγούσε.

Μετά από λίγες ώρες ο κατηγορούμενος μετέβη με την θέληση του στην Αστυνομία και παραδέχθηκε την ενοχή και απολογήθηκε. 

Σημαντικό ρόλο στην επιβολή της ποινής του 66χρονου έπαιξε η απολογία του αλλά και το ότι προσφέρθηκε να καταβάλει αποζημιώσεις για τον σκύλο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία – Κάλεσμα από πολιτικούς αρχηγούς για συμμετοχή

LIVE: Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία – Κάλεσμα από πολιτικούς αρχηγούς για συμμετοχή

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE