Πανικός στη Λευκωσία! Πετροπόλεμος ανάμεσα σε φιλάθλους της Ομόνοιας και τους άντρες της ΜΜΑΔ

Πανικός στη Λευκωσία! Πετροπόλεμος ανάμεσα σε φιλάθλους της Ομόνοιας και τους άντρες της  ΜΜΑΔ

Άρχισαν τα παρατράγουδα οι οπαδοί της Ομόνοιας στην Παλλουριώτισσα.

Φίλαθλοι της Λευκωσιάτικης ομάδας έβαλαν φωτιά σε ελαστικά διπλά από το fan club της Ομόνοιας γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (18/05).

Όπως μας ανέφερε ο Εκπ. Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο σημείο βρίσκεται πυροσβεστικό όχημα για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ να σημειώσουμε πως την περιοχή έχουν πνίξει μαύροι καπνοί.

Από την πλευρά της Αστυνομίας, σύμφωνα με ενημέρωση που τύχαμε, στο fan club της Ομόνοιας έχει μεταβεί ισχυρή Αστυνομική δύναμη της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης έτσι ώστε να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Τα πράγματα δυστυχώς ξέφυγαν με αποτέλεσμα να πέσει ξύλο και πετροπόλεμος ανάμεσα στους άντρες της ΜΜΑΔ και τους φιλάθλους της Ομόνοιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός στη Λευκωσία! Πετροπόλεμος ανάμεσα σε φιλάθλους της Ομόνοιας και τους άντρες της ΜΜΑΔ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.