Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά σε περιοχή της Λευκωσίας

Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά σε περιοχή της Λευκωσίας

Ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν το πρωί της Τετάρτης (18/05) μετά από ανασκαφές υπάλληλων της Επαρχιακής Διοίκησης Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, γύρω στις 11 το πρωί της Τετάρτης (18/05) ανεβρέθηκαν σε ανοικτό χώρο στην περιοχή της Μαλούντας ανθρώπινα οστά.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τα οστά εντοπίστηκαν μετά από εργασίες που πραγματοποιούσαν υπάλληλοι των δημοσίων έργων της Επαρχιακής Διοίκησης Λευκωσίας.

Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ανθρώπινα οστά, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Αρχηγείο Αστυνομίας για διερεύνηση.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE