ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο πασίγνωστος επιχειρηματίας πίσω από την εκποίηση της έπαυλης 1650 τ.μ. στο Τσέρι - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο πασίγνωστος επιχειρηματίας πίσω από την εκποίηση της έπαυλης 1650 τ.μ. στο Τσέρι - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Πίσω από την πολυτελή έπαυλη στο Τσέρι που πρόσφατα εκποιήθηκε και τίθεται προς πώληση, κρύβεται πασίγνωστος επιχειρηματίας που κάποτε απασχολούσε το Παγκύπριο με τα μυθικά πάρτι που διοργάνωνε και την χλιδάτη ζωή.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, το ακίνητο 1650 τ.μ στο Τσέρι, βγήκε προσφάτως στο σφυρί, όπως φαίνεται και από σχετική αγγελία που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Το businessnews.com.cy προχώρησε, λοιπόν, διερευνώντας το όλο θέμα και κατέληξε σε ξεκάθαρα συμπεράσματα και πιο συγκεκριμένα στον Κύπριο πανίσχυρο επιχειρηματία που διετέλεσε μεταξύ άλλων διευθύνοντας σύμβουλος της εισηγμένης στο NASDAQ εταιρίας AremisSoft.

Διαβάστε περισσότερα στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE