Πισσούρι: 16χρονη και 22χρονος πίσω από την κλοπή 120 λίτρων πετρελαίου από εργοστάσιο

Πισσούρι: 16χρονη και 22χρονος πίσω από την κλοπή 120 λίτρων πετρελαίου από εργοστάσιο

Έσπασαν το πινάκα τροφοδοσίας της αντλίας καυσίμων και έκαναν ζημιά δυο χιλιάδων ευρώ ,

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από τον υπεύθυνο του εργοστασίου, το περιστατικό συνέβη μεταξύ των ωρών 5.30μ.μ. της 14ης Μαΐου και 9μ.μ. της 16ης Μαΐου 2016, όταν άγνωστοι στην αποθήκη καυσίμων του εργοστασίου, παραβιάζοντας την πόρτα. Εκεί, οι δράστες, αφού προκάλεσαν ζημιά στον πίνακα τροφοδοσίας της αντλίας καυσίμων, φέρονται να έκλεψαν ποσότητα πετρελαίου, 120 λίτρων περίπου.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, η αξία της ζημιάς που προκλήθηκε στον πίνακα τροφοδοσίας της αντλίας, ανέρχεται στις €2,000 περίπου.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 22 και 16 ετών. Και οι δύο κλήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Πισσουρίου, όπου η 16χρονη, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα.

Εναντίον του 22χρονου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πισσουρίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE