ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μαχαίρωσε τον συγγενή του για λίγα αγγουράκια και ντομάτες

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μαχαίρωσε τον συγγενή του για λίγα αγγουράκια και ντομάτες

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε την Τρίτη 17/5 γύρω στις 17:00 το απόγευμα, στη Λεμεσό μεταξύ δυο συγγενικών προσώπων.

Συγκεκριμένα οι άντρες ηλικίας 68 και 58 ετών είχαν διάφορες προστριβές και διαφορές για ζώα αφού και όντας και οι δυο κτηνοτρόφοι.

Ο τελευταίος τους καβγάς ήταν εντονότερος αφού σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», o 68χρονος μετέφερε τα ζώα του για βοσκή σε χωράφι στην περιοχή Πολεμιδιών. Αυτή η ενέργεια ήταν αρκετή για να λογομαχήσουν έντονα οι δυο άντρες. Αφορμή για το νέο τους καβγά ήταν ο ισχυρισμός του 58χρονου ότι τα ζώα του πρώτου κατέστρεψαν λαχανικά και κηπευτικά που είχε φυτέψει.

Ακολούθως ο 68χρονος φέρεται να είπε κάτι στο 58χρονο τον οποίο τον ενόχλησε με αποτέλεσμα ο διάλογος να γίνεται λογομαχία και ακολούθως λεκτικός καβγάς. Σε κάποια φάση ο 58 χρονος ανέσυρε μαχαίρι και το κάρφωσε στο στήθος του 68χρονου αφήνοντας στον αιμόφυρτο στο έδαφος.

Ο δράστης εγκατέλειψε αμέσως το συμβάν και παραδόθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πολεμιδιών.

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 58χρονος μαχαίρωσε συγγενή του! Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα

Ο 68χρονος διεκομίσθει στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και αργότερα στην Λευκωσία υποβλήθηκε σε εγχείρηση και η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Ο 58χρονος τελεί υπό κράτηση και προβάλλει διάφορους ισχυρισμούς.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE