Ποδοπάτησε μέχρι θανάτου το μωρό της- Γυναίκες την ξυλοκόπησαν και την μαχαίρωσαν

Ποδοπάτησε μέχρι θανάτου το μωρό της- Γυναίκες την ξυλοκόπησαν και την μαχαίρωσαν

Θέλησαν να την τιμωρήσουν για όσα τράβηξε το 21 μηνών κοριτσάκι

Έχει ακουστεί πολλές φορές από διάφορα στόματα… η φυλακή έχει τόσο τους δικούς της κανόνες όσο και τους δικούς της τιμωρούς! Η ιστορία της Κάθριν Σμιθ από την Μεγάλη Βρετανία φαίνεται πως επιβεβαιώνει όλα αυτά που ακούγονται!

 

Η 23χρονη, η οποία βρίσκεται στη φυλακή για την δολοφονία της κορούλας της, δέχθηκε άγρια επίθεση από συγκρατούμενες της. Ειδικότερα, δυο από αυτές την τσάκισαν στο ξύλο μπροστά σε δέκα άλλες που το παρακολουθούσαν. Μάλιστα, μία από αυτές έβγαλε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και της το κάρφωσε στο μάγουλο.

Η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου μετά από την άγρια επίθεση… Να σας υπενθυμίσουμε ότι εκείνη μαζί με τον σύντροφο της ποδοπάτησαν το 21 μηνών κοριτσάκι μέχρι… θανάτου!

Πηγη: STAR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE