Το άγνωστο bullying που δέχτηκε ο Γιώργος Θεοφάνους: «Στο σχολείο με έλεγαν γυναικωτό επειδή...»

Το άγνωστο bullying που δέχτηκε ο Γιώργος Θεοφάνους: «Στο σχολείο με έλεγαν γυναικωτό επειδή...»

Ο γνωστός Κύπριος μουσικοσυνθέτης και κριτής του X- Factor σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως όταν ήταν στο σχολείο είχε δεχτεί κι εκείνος bullying.

Άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τις δύσκολε στιγμές που πέρασε στα παιδικά του χρόνια, αφού οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν επειδή δεν έπαιζε ποδόσφαιρο μαζί τους, αφού, ο γνωστός Κύπριος προτιμούσε τι χορωδία

«Έζησα πολύ έντονα το bullying στην παιδική μου ηλικία. Στο σχολείο δεν έκανα αυτό που έκαναν τα άλλα αγόρια. Δεν έπαιζα μπάλα ή μπάσκετ. Ήμουν μόνο με τα κορίτσια σε ένα πιάνο, σε μια χορωδία και με κορόιδευαν συνέχεια. Με έλεγαν "γυναικωτό" επειδή δεν έκανα παρέα με τα αγόρια και έκανα με τα κορίτσια. Αυτό στην αρχή με στενοχώρησε αλλά μετά με δυνάμωσε» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή «Join Us».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE