ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νεαρός είχε αναμμένο το τζάκι και έξω έκανε ζέστη! Δεν έβγαλαν άκρη ούτε οι Αστυνομικοί

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νεαρός είχε αναμμένο το τζάκι και έξω έκανε ζέστη! Δεν έβγαλαν άκρη ούτε οι Αστυνομικοί

Με μία περίεργη υπόθεση ήρθαν αντιμέτωπα τα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών πριν από μερικές εβδομάδες στη Λευκωσία.

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος», το οποίο υπογράφει ο δημοσιογράφος, Νέαρχος Κυπριανού, αναφέρεται ότι η ΥΚΑΝ μετά από πληροφορία ότι 25χρονος στη Λευκωσία, είχε στην οικία του ναρκωτικά τα οποία προόριζε για εμπορία μετέβησαν στην περιοχή για έρευνα.

Όταν έφθασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι το σπίτι ήταν κυριολεκτικά φρούριο. Παντού υπήρχαν κάμερες παρακολούθησης και η εξώπορτα ήταν θωρακισμένη.

Όταν οι Αστυνομικοί κτύπησαν την πόρτα ο 25χρονος, ενώ βρισκόταν μέσα δεν άνοιξε. Όταν αυτοί επέμεινα συνεχίζοντας να κτυπούν την πόρτα, με καθυστέρηση ο νεαρός άνοιξε.

Οι Αστυνομικοί αφού τον ενημέρωσαν για το δικαστικό ένταλμα, άρχισαν έρευνα στην οικία.

Με έκπληξη διαπίστωσαν ότι το τζάκι στο σαλόνι ήταν αναμμένο!  Το περίεργο για τους αστυνομικούς ήταν ότι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν δεν δικαιολογούσε  το άναμμα τζακιού για θέρμανση. Οι Αστυνομικοί υποψιάζονται ότι έκαψε τα ναρκωτικά. Ωστόσο όταν έκαναν έρευνα βρήκαν μόνο τα καυσόξυλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Με κομμένη την ανάσα: Άρχισαν οι αφίξεις στον Λευκό Οίκο για την κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι με Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Με κομμένη την ανάσα: Άρχισαν οι αφίξεις στον Λευκό Οίκο για την κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι με Τραμπ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, πρόκειται να συναντήσει τον Ουκρανό ομόλογό του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στις 8:15 μ.μ. ώρα Κύπρου στον Λευκό Οίκο, προτού πλαισιωθούν από άλλους Ευρωπαίους ηγέτες. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE