ΠΑΡΑ-THEMA

Εξύβρισαν χυδαία υποψήφιο βουλευτή στο facebook επειδή έστειλε προεκλογική πρόσκληση - ΦΩΤΟ

Εξύβρισαν χυδαία υποψήφιο βουλευτή στο facebook επειδή έστειλε προεκλογική πρόσκληση - ΦΩΤΟ

Δεν λείπουν τα παρατράγουδα απ ‘αυτή την προεκλογική εκστρατεία αφού οι υποψήφιοι βουλευτές κάνουν τα πάντα για να προωθήσουν τις θέσεις τους και τις εκδηλώσεις τους.

Το διαδίκτυο έχει πάρει κυριολεκτικά φωτιά με βίντεο, φωτογραφίες αλλά και προσκλήσεις υποψηφίων.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο δημιουργούνται διάφορα γκρουπς στο faceboοk με σκοπό να ενημερώσουν τους διαδικτυακούς φίλους των υποψηφίων για τις δράσεις τους.

Ασφαλώς, μέσα σε όλα αυτά δεν λείπουν και οι θερμόαιμοι οι οποίοι κρίνοντας ως ενοχλητικές αυτές τις πρακτικές δεν διστάζουν να εξυβρίζουν ακόμη και τους ίδιους, τους υποψηφίους.

Ο Κυριάκος Ιεζεκιήλ, υποψήφιος βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών στη Λευκωσία προσκάλεσε λοιπόν του διαδικτυακούς του φίλους μέσω κοινού γκρουπ στην τελική του προεκλογική εκστρατεία την Πέμπτη 19 Μάιου.

Πολλοί του έκαναν like άλλοι του ευχήθηκαν τα καλύτερα, άλλοι αποχώρησαν από την συζήτηση κόσμια και πολιτισμένα ένας όμως τον εξύβρισε λέγοντας του «fuck you».

Η σύντροφος του κ. Ιεζεκιήλ, αντέδρασε απαντώντας του «Θα πρεπε να ντρέπεστε κύριε Παναγή..άνθρωπος στην ηλικία σας και να μην ξέρει να συμπεριφερεται!»

Δείτε τον καυστικό διάλογο:

Για να το ξεκαθαρίσουμε, εμείς δεν λέμε ότι οι υποψήφιοι δεν μας έχουν πρήξει τα… συκώτια, όμως στο facebook υπάρχουν ρυθμίσεις να διαγράψεις κάποιον ή να αποχωρήσεις από ένα γκρουπ εάν θεωρείς ενοχλητικό κάποιον διαδικτυακό φίλο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top