ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το ασθενοφόρο έφτασε έγκαιρα, αλλά… σε λάθος τόπο! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το ασθενοφόρο έφτασε έγκαιρα, αλλά… σε λάθος τόπο! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό για τα δεδομένα της κατά τ΄ άλλα Ευρωπαϊκής Κύπρου εκτυλίχθηκε το Σάββατο (14/5) στη Λευκωσία.

Του Έκτορα Γεωργίου

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια γαμήλιου πάρτι έκανε την εμφάνιση του ένα ασθενοφόρο, με τους παρευρισκόμενους αρχικά να πανικοβάλλονται.

Μετά την αρχική παγωμάρα των καλεσμένων, και σε συνομιλία που είχαν με τον οδηγό του ασθενοφόρου διαπιστώθηκε ότι το ασθενοφόρο έφτασε σε λάθος τόπο.

«Δεν είναι εδώ το… (σ.σ. αναφέρθηκε σε όνομα γνωστού κέντρου);» ρώτησε χαρακτηριστικά μέλος του πληρώματος του ασθενοφόρου, για να εισπράξει αρνητική απάντηση.

Εδώ γεννιούνται κάποια ερωτήματα. Πόσο καλά εκπαιδευμένοι είναι οι οδηγοί των ασθενοφόρων της Κύπρο; Τους παρέχεται η κατάλληλη τεχνολογική βοήθεια, για παράδειγμα ένα σύστημα τοποθεσίας το λεγόμενο GPS;


Δείτε την φωτογραφία


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE