ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το ασθενοφόρο έφτασε έγκαιρα, αλλά… σε λάθος τόπο! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το ασθενοφόρο έφτασε έγκαιρα, αλλά… σε λάθος τόπο! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό για τα δεδομένα της κατά τ΄ άλλα Ευρωπαϊκής Κύπρου εκτυλίχθηκε το Σάββατο (14/5) στη Λευκωσία.

Του Έκτορα Γεωργίου

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια γαμήλιου πάρτι έκανε την εμφάνιση του ένα ασθενοφόρο, με τους παρευρισκόμενους αρχικά να πανικοβάλλονται.

Μετά την αρχική παγωμάρα των καλεσμένων, και σε συνομιλία που είχαν με τον οδηγό του ασθενοφόρου διαπιστώθηκε ότι το ασθενοφόρο έφτασε σε λάθος τόπο.

«Δεν είναι εδώ το… (σ.σ. αναφέρθηκε σε όνομα γνωστού κέντρου);» ρώτησε χαρακτηριστικά μέλος του πληρώματος του ασθενοφόρου, για να εισπράξει αρνητική απάντηση.

Εδώ γεννιούνται κάποια ερωτήματα. Πόσο καλά εκπαιδευμένοι είναι οι οδηγοί των ασθενοφόρων της Κύπρο; Τους παρέχεται η κατάλληλη τεχνολογική βοήθεια, για παράδειγμα ένα σύστημα τοποθεσίας το λεγόμενο GPS;


Δείτε την φωτογραφία


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η αύξηση της εγκληματικότητας και οι συνεχείς υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς, η δημόσια συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών ασφάλειας βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE