ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καιρός τρελάθηκε! Ζέστη και βροχές έχει το «μενού» για τις επόμενες μέρες

Ο καιρός τρελάθηκε! Ζέστη και βροχές έχει το «μενού» για τις επόμενες μέρες

Στους 32 βαθμούς έφτασε τη Δευτέρα 16/5 η θερμοκρασία ωστόσο σε πολλές περιοχές της Κύπρου, η ζέστη συνοδεύτηκε από ψιλόβροχο κάτι που αναμένεται να ξαναδούμε και τις επόμενες μέρες σύμφωνα με το δελτίο της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς 3 µποφόρ και τοπικά στα δυτικά, µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και στα βόρεια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Παροδικά, θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να ενισχυθούν σταδιακά, από το µεσηµέρι και µετά, στα προσήνεµα δυτικά και νότια παράλια σε ισχυρούς 5 µποφόρ και τοπικά, µέχρι πολύ ισχυρούς 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα το απόγευµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.   
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  αλλά τοπικά είναι δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ,  ενώ αρχικά τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια,  θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4  με 5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη,  στα δυτικά και στα βόρεια,  ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη.    

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά τις µεσηµβρινές και τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές σε ορισµένες περιοχές στα ορεινά, το εσωτερικό ή και τα ανατολικά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση από την Τετάρτη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Ερχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες - Ολα όσα περιλαμβάνει το καιρικό «μενού»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ» : «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Eurovision 2024: Σκόνη και θρύψαλα έκανε ο Ελβετός το βραβείο του - Η viral στιγμή με το «ατύχημα»

Νότια Αφρική: Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Τζορτζ



ΠτΔ: « Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του»

ΠτΔ: « Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του»

Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει καν σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η δική μας πλευρά είναι έτοιμη για την επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top