ΠΑΡΑ-THEMA

Η 17χρονη που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό στη Λεμεσό! Βίντεο

Η 17χρονη που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό στη Λεμεσό! Βίντεο

Διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 14-15/5 ο σε χώρο δίπλα από το νέο Λιμάνι Λεμεσού, ο 2ος αγώνας του Παγκυπρίου πρωταθλήματος πλαγιολίσθησης (Drift) με πολλούς από τους οδηγούς να κερδίζουν τις εντυπώσεις, ωστόσο μια ήταν αυτή που ξεχώρισε και συζητούσαν όλοι στις κερκίδες.

Πρόκειται για μια οδηγό μόλις 17 ετών η οποία ασχολείται μόνο ένα χρόνο με το άθλημα και ακούει στο όνομα  Ulku Εrcoban, είναι Τουρκοκύπρια και μεγάλη νικήτρια στην κατηγορία Semi-Pro.

Η Ulku εξέπληξε τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες και όλοι μιλούσαν για το αστείρευτο ταλέντο της καθώς και τις δυνατότητες της. Παρά το νεαρό της ηλικίας της  η 17χρονη «κοντραρίστηκε» με πολύ πιο έμπειρους της οδηγούς και φυσικά πολύ μεγαλύτερους της σε ηλικία, καταφέρνοντας στο τέλος να βγει νικήτρια και να σηκώσει το τρόπαιο.

Η Drift Queen όπως της αρέσει να την φωνάζουν κατάγεται από την κατεχόμενη Λευκωσία και εδώ και ένα χρόνο ασχολείται με το drift.  Έχει ως μέντορά της τον Νικόλα Πατάκ και μηχανικό της τον γνωστό αθλητή Δώρo Φραντζέσκου ο οποίος ήταν και ο νικητής στην κατηγορία PRO.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top