Αντιπροσωπείες κρατών-μελών του Οργανισμού Ασφάλειας και Συνεργασίας στην Ευρώπη θα επισκεφθούν την Κύπρο

Αντιπροσωπείες κρατών-μελών του Οργανισμού Ασφάλειας και Συνεργασίας στην Ευρώπη θα επισκεφθούν την Κύπρο

Αντιπροσωπείες κρατών-μελών του Οργανισμού Ασφάλειας και Συνεργασίας στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) θα επισκεφθούν την Κύπρο από τις 17-20 Μαϊου, στο πλαίσιο των συμβατικών υποχρεώσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας.

Στην εν λόγω επίσκεψη θα συμμετάσχουν 32 Αξιωματικοί από 18 κράτη-μέλη του ΟΑΣΕ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Κύπρο θα επισκεφθούν Σχηματισμούς και Συγκροτήματα της Εθνικής Φρουράς όπου θα περιέλθουν τις εγκαταστάσεις στρατωνισμού, εκπαίδευσης, συντήρησης και διοικητικής μέριμνας και θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτική δραστηριότητα με μέσα και προσωπικό της Εθνικής Φρουράς.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE