Ιωνάς Νικολάου: Φόρος και Μπουλούτας αργά ή γρήγορα θα συλληφθούν

Ιωνάς Νικολάου: Φόρος και Μπουλούτας αργά ή γρήγορα θα συλληφθούν

Αργά ή γρήγορα θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν οι Ευθύμιος Μπουλούτας και Μάρκος Φόρος και θα οδηγηθούν ενώπιον της κυπριακής Δικαιοσύνης, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου τη Δευτέρα, αναφέροντας ότι το Υπουργείο του και οι διωκτικές Αρχές της Δημοκρατίας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία ώστε οι εκζητηθέντες φυγόδικοι να συλληφθούν.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης εξήγησε πως εκκρεμούν εναντίον τους προς εκτέλεση ευρωπαϊκά και διεθνή εντάλματα σύλληψης.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση που διερευνούν οι ελληνικές Αρχές για απάτη σε βάρος επενδυτών και το ενδεχόμενο οι ενέργειες των συλληφθέντων να εκτείνονται στην Κύπρο, με συνεργάτες στη Δημοκρατία, ερευνώνται.

Οι αρμόδιες διωκτικές Αρχές συγκεντρώνουν στοιχεία σε συνεργασία με τις ελληνικές Αρχές και όταν υπάρξει κάτι προς ανακοίνωση θα ενημερωθείτε, συμπλήρωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.