Πάει και έρχεται ο Θωμά – Νέα αναβολή για το τριπλό φονικό

Πάει και έρχεται ο Θωμά – Νέα αναβολή για το τριπλό φονικό

Ζήτησε να εξετάσει νέα στοιχεία η υπεράσπιση.

Γiα τις 30 Ιουνίου αναβλήθηκε εκ νέου τη Δευτέρα (16/05) η διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου, σε σχέση με το τριπλό φονικό που διαπράχθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015, στη Λεμεσό, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Η αναβολή από το Κακουργιοδικείο δόθηκε μετά από αίτημα της υπεράσπισης για εξέταση κάποιων νέων στοιχείων αλλά και λόγω της προσπάθειας που καταβάλλεται, μαζί με την κατηγορούσα αρχή, ώστε να συμφωνηθούν επιπρόσθετα παραδεκτά γεγονότα, με στόχο να περιοριστεί ο αριθμός των μαρτύρων.

Πηγή — ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE