LIFESTYLE

Δείτε τι φόρεσαν Κορτζιά, Άντρεα και η νονά Αριστοτέλους στην φιέστα του ΑΠΟΕΛ! ΦΩΤΟ

Δείτε τι φόρεσαν Κορτζιά, Άντρεα και η νονά Αριστοτέλους στην φιέστα του ΑΠΟΕΛ! ΦΩΤΟ

Απόλαυσαν τους αγαπημένους τους και με περηφάνια πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος...

Η Νονά Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν κατέβηκε στο γήπεδο, αλλά απόλαυσε από τις κερκίδες την φιέστα και την βράβευση του αγαπημένου της Γιώργου Εφραίμ με τις φίλες της από την Δυτική Κερκίδα του Γ.Σ.Π, σύμφωνα με το apoelphotogallery.com.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να βάλει ένα ξεβαμμένο τζιν και μια ριχτή ασπρόμαυρη μπλούζα, με τα μαλλιά της πιασμένα επιμελώς ατημέλητα και πολύ ελαφρύ μακιγιάζ.

(φωτο: apoelphotogallery.com)

Η Μαρία Κορτζιά κατέβηκε στην αρένα και πανηγύρισε με τον αγαπημένο της, Πιέρο Σωτηρίου. Η παρουσιάστρια με τζιν, αθλητικά παπούτσια, κοντή μπλούζα και αθλητικό καπέλο δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, την ώρα που έπιασε στα χέρια της το τρόπαιο.

Η δε Άντρεα Κυριάκου ανέβασε φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο instagram χωρίς ωστόσο να περιλαμβάνει κάποια από αυτές την ίδια. Το μόνο που μπορέσαμε να διακρίνουμε είναι τα παπούτσια της σε μια φωτογραφία όπου κρατά στα χέρια της το μετάλλιο του αρραβωνιαστικού της, Γιώργου Μερκή. Τα υπέροχά της snicker σε ροζ χρώμα είναι η τελευταία λέξη της μόδας…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top