ΕΛΛΑΔΑ: Τρομερό εργατικό ατύχημα - Τέσσερις οικοδόμοι έπεσαν από μπαλκόνι

ΕΛΛΑΔΑ: Τρομερό εργατικό ατύχημα - Τέσσερις οικοδόμοι έπεσαν από μπαλκόνι

Οι τρεις έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ενώ ο ένας υπέστη ελαφρά τραύματα

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί  της Δευτέρας (16/05 ) στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην Πλατεία του Αγίου Τίτου,  με την πτώση τεσσάρων οικοδόμων από μπαλκόνι.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretapost, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι οικοδόμοι φέρεται να έχουν πέσει από το μπαλκόνι γνωστού καταστήματος της περιοχής κατά τη διάρκεια εργασιών.

Από τους τέσσερις τραυματίες, οι τρεις έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ενώ ο ένας υπέστη ελαφρά τραύματα.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν τους τέσσερις τραυματίες, αλλά και η αστυνομία.

Επίσης στο σημείο του ατυχήματος βρίσκονται και εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

Πηγή: www.cretapost.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.