To tweet του Χιώτη για την επιστροφή του στον Θρύλο!

To tweet του Χιώτη για την επιστροφή του στον Θρύλο!

Ο Διονύσης Χιώτης αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπημένους ανθρώπους και ποδοσφαιριστές για του οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.

Το όνομα του γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ένδοξη ιστορία του ΑΠΟΕΛ κυρίως από την παρουσία του Θρύλου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αποκορύφωμα την είσοδο του ΑΠΟΕΛ στους «8» της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης.

Ο ίδιος επέστρεψε στο ΓΣΠ αυτή την φορά για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα από τις κερκίδες γράφοντας στο twitter: «Επιστροφη στο σπιτι μου!!!!εστω και για λιγο!!!!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE