Τραγωδία σε αεροπορική επίδειξη - Νεκρός πιλότος μετά από συντριβή (BINTEO)

Τραγωδία σε αεροπορική επίδειξη - Νεκρός πιλότος μετά από συντριβή (BINTEO)

Ενώ βρισκόταν σε ανοδική πορεία για να εκτελέσει μία «λούπα», το διπλάνο ξαφνικά συνετρίβη, για λόγους που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας πιλότος που συμμετείχε το απόγευμα του Σαββάτου σε αεροπορική επίδειξη στην Ατλάντα των ΗΠΑ, όταν το διπλάνο του συνετρίβη στο έδαφος ενώ εκτελούσε φιγούρες στο αέρα μαζί με ένα άλλο αεροσκάφος.

Το νούμερο των δύο αεροσκαφών κόντευε να φτάσει στο τέλος του, όταν ξαφνικά, ενώ βρισκόταν σε ανοδική πορεία για να εκτελέσει μία «λούπα», το διπλάνο ξαφνικά συνετρίβη, για λόγους που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. 

Οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίες έσπευσαν αμέσως στο σημείο και κατέσβεσαν τη φωτιά. 

Λίγο αργότερα ο πιλότος ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια, ενώ όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, δεν υπήρχαν άλλοι τραυματίες.

Ένα βίντεο από τη στιγμή της συντριβής ανέβηκε μετά από λίγη ώρα στο YouTube και αναπαράγεται ήδη από τα διεθνή μέσα.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE