Στις 14 Φεβρουαρίου συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο το Κυπριακό
Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου.
Η ίδια τοποθετήθηκε επί του θέματος δημόσια, υποστηρίζοντας ότι δεν λαμβάνει καμία εκ των συντάξεων παράνομα ενώ εξαπέλυσε βολές στην εφημερίδα που ανέσυρε το θέμα αφού στόχο είχε να την πλήξει πολιτικά όπως σημείωσε.
Σε μια άλλη τηλεοπτική της εμφάνιση στο ΡΙΚ, ερωτώμενη για την σύνταξη χηρείας που λαμβάνει απάντησε με χιούμορ λέγοντας ότι εάν η εν λόγω εφημερίδα έχει πρόβλημα θα παντρευτεί ξανά για να μην την λαμβάνει.
Συνέχεια στο χιούμορ έδωσε και ένας διαδικτυακός φίλος της Ελένης Θεοχάρους αφούν ανήρτησε μια τρυφερή φωτογραφία της μαζί με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Γιάννη Σελινόπουλο γράφοντας:
«Τον εχει εκθεσει θα τον αποκαταστησει. Έτσι θα γλυτωσει και το κρατος απο τη συνταξη των 600 ευρω»
Εμείς με την σειρά μας να τους ευχηθούμε τα βίον ανθόσπαρτον!
Δείτε την σχετική ανάρτηση:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις