LIFESTYLE

Καλλονή του Star Κύπρος δέχθηκε πρόταση γάμου από Άραβα!

Καλλονή του Star Κύπρος δέχθηκε πρόταση γάμου από Άραβα!

Ένα videoclip ήταν αρκετό για να προκαλέσει το ενδιαφέρον ενός Άραβα, ο οποίος της ζήτησε να τον παντρευτεί...

Πριν από μέρες η Βιολέτα Λορενς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τα γυρίσματα ενός videoclip, το οποίο προβλήθηκε στο μαγικό και κοσμοπολίτικο Ντουμπάι.

Αυτό είχε ως επακόλουθο να δεχθεί μια πρόταση γάμου από έναν Άραβα, την οποία η Βιολέτα Λορενς σχολίασε μέσα από τα social media γράφοντας

«Τώρα αυτά είναι Περσικά ή Αραβικά? Το ‪‎γκούγκολ‬ τράνσλειτ πάντως είπε ότι αυτός ο Άραβας θέλει να με παντρευτεί! χαχαχαχα ‪#‎HABIBI‬ heart emoticon hahaha grin emoticon».

Ο Άραβας φυσικά ατύχησε μιας και η Βιολέτα έχει μια πολύ όμορφη σχέση, η οποία μετρά 2 χρόνια και έκανε μαζί του φωτογράφιση, την οποία πριν από μερικές μέρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, με τη λεζάντα «With the love of my life». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top