Σταρ Κίπρις: «Παράνομα πρακτορεία στοιχημάτων φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στα κατεχόμενα»

Σταρ Κίπρις: «Παράνομα πρακτορεία στοιχημάτων φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στα κατεχόμενα»

Με τίτλο “Φυτρώνουν όπως τα μανιτάρια” η Σταρ Κίπρις γράφει την Πέμπτη (12/05) ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρατηρείται μεγάλη αύξηση στον αριθμό των πρακτορείων στοιχημάτων που δραστηριοποιούνται παράνομα σε οικίες και επαύλεις στα κατεχόμενα, με αποτέλεσμα το “κράτος” να έχει σημαντικές απώλειες από τη μη καταβολή φόρων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα παράνομα πρακτορεία στοιχημάτων δραστηριοποιούνται ως επί το πλείστον στην Κερύνεια και ιδιαίτερα σε ενοικιαζόμενες οικίες και επαύλεις στο Καζάφανι, τη Λάπηθο και τον Καραβά και πρόκειται για πολλά στοιχήματα που κατατίθενται μέσω διαδικτύου. Στα πρακτορεία αυτά εργάζονται κυρίως φοιτητές “πανεπιστημίων”.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι στα κατεχόμενα λειτουργούν νόμιμα 100 περίπου πρακτορεία στοιχημάτων, τα οποία αποφέρουν στο ψευδοκράτος έσοδα ύψους 30 εκ. δολαρίων ετησίως.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.