Λεμεσός: Αυτοσχέδια βόμβα υψηλής ισχύος σε κατάστημα σήκωσε την γειτονιά

Λεμεσός: Αυτοσχέδια βόμβα υψηλής ισχύος σε κατάστημα σήκωσε την γειτονιά

Εκτεταμένες ζημιές υπέστη η προθήκη καταστήματος επεξεργασίας ξηρών καρπών στη Λεμεσό από έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη γύρω στις 12:15 τα μεσάνυχτα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για αυτοσχέδια βόμβα με εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην προθήκη του καταστήματος και σε δύο αυτοκίνητα που ανήκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.