E.Θεοχάρους: «Η θέση ότι μόνο το ΔΗΣΥ μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα δεν μπορεί να πείσει κανένα»

E.Θεοχάρους: «Η θέση ότι μόνο το ΔΗΣΥ μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα δεν μπορεί να πείσει κανένα»

Η Ελένη Θεοχάρους, σημειώνει ότι «Εργαζόμαστε για ανάπτυξη, πρόοδο και κατάργηση των αντιλαϊκών πολιτικών»

Ορισμένα κόμματα -και ειδικότερα ο ΔΗΣΥ- προσπαθούν να εμφανίσουν τις θυσίες και την υπερπροσπάθεια του λαού να βγει από την οικονομική στενωπό ως δικό τους επίτευγμα και να παραγνωρίσει το γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν κάνει αιματηρές θυσίες, για να βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση που είμαστε σήμερα.

Η θέση ότι μόνο ο ΔΗΣΥ μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα δεν μπορεί να πείσει κανένα και οι πολίτες είμαστε σίγουροι ότι θυμούνται αυτά που έπραξε ο ΔΗΣΥ και θα τα αξιολογήσουν δεόντως, όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι θα πείσουν τους Κύπριους πολίτες -θα τους εκβιάσουν ουσιαστικά- να τους ψηφίσουν μόνο και μόνο, γιατί αυτοί μόνο μπορούν να σώσουν την οικονομική κατάσταση στον τόπο.

Εμείς θα δώσουμε το άπαν των δυνάμεων μας για την οικονομική σταθερότητα και την ανάπτυξη και την πρόοδο και τη λειτουργία αναπτυξιακών μοντέλων που θα καταργήσουν τις μέχρι τώρα αντιλαϊκές πολιτικές και θα δώσουν στο λαό τη δυνατότητα να εργαστεί στον τόπο του και την ευκαιρία να ανακτήσει την οικονομική του ευρωστία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.