ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΑ ΜΗΛΙΑ: Ελεύθερη η γυναίκα που βοήθησε τον άνδρα της στην υπόθεση φόνου του 7χρονου γιου τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΙΑ ΜΗΛΙΑ: Ελεύθερη η γυναίκα που βοήθησε τον άνδρα της στην υπόθεση φόνου του 7χρονου γιου τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ελεύθερη η γυναίκα από την Μια Μηλιά που βοήθησε και υπέθαλψε τον άνδρα της για τον φόνο του 7χρονου γιου τους!

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του in-Cyprus, «μια γυναίκα από την Μια Μηλιά, καταδικάστηκε ότι βοήθησε και υπέθαλψε τον άνδρα της που είχε σκοτώσει τον 7χρονο γιο του, αποφυλακίστηκε με χάρη.

Η Οζλέμ Ντικέρ που είχε φυλακιστεί για τον ρόλο της στον φόνο που είχε προκαλέσει σοκ το 2012, απελευθερώθηκε μετά από έκτιση 3,5 χρόνων της ποινής της που ήταν φυλάκιση 5 χρόνων.  Η ‘Αστυνομία’ των κατεχομένων ανέφερε ότι είχε αποκρύψει πληροφορίες δίνοντας ψευδή κατάθεση μετά που ο σύζυγός τη Έρολ Ντικέρ είχε καταδικαστεί επειδή είχε κτυπήσει μέχρι θανάτου τον 7χρονο γιο τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Χαβαντίς (11/05) το αρμόδιο συμβούλιο αποφάσισε την αποφυλάκιση της Οζλέμ, πριν από 15 ημέρες.

Η τραγωδία καλύφθηκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων το 2012, όταν το θύμα, π Μουσταφά, δηλώθηκε από τους γονείς του ως ελλείπον πρόσωπο. 

Το άψυχο κορμί του παιδιού είχε εντοπιστεί σε ορεινή περιοχή και ο πατέρας του και ο θείος του είχαν συλληφθεί. Όπως είχε προκύψει από τις έρευνες, ο Ντικέρ βίασε και σκότωσε το ίδιο του το παιδί. Το 2013 καταδικάστηκε σε φυλάκιση 40 χρόνων». 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top